Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Beeagra για να εκτοξευτούν τα μελίσσια

beeagra-gia-ta-melissia

BEEAGRA για να εκτοξευτούν τα μελίσσια 

Την δοκίμασα και βρήκα θεαματική άνοδο της γέννας.
Το  Beeagra είναι μια πολυβιταμίνη. 
Έχει δηλαδή Βιταμίνη Α, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη Κ3, Βιταμίνη C, Ασβέστιο, Κοβάλτιο και άλλα στοιχεία. 

Από το όνομα του ο μελισσοκόμος προϊδεάζεται για την δράση του, ενώ στις οδηγίες μπορεί να διαβάσει ότι, βοηθάει τα μελίσσια να έχουν αυξημένη άμυνα στις ασθένειες, βοηθάει σε όλες τις δύσκολες φάσεις που περνάει το σμήνος όπως κρύο, αρρώστιες, δηλητηριάσεις κτλ.
Επιτυγχάνει την ανάπτυξη την άνοιξη αφού εκτοξεύει την γέννα της βασίλισσας με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερες παραγωγές μελιού αφού περισσότερος πληθυσμός ισοδυναμεί και με περισσότερη συλλογή φυσικά. 

Η δε τιμή του είναι εντυπωσιακά χαμηλή, μόλις 2.03 Ευρώ, το φακελάκι των 100 γραμμαρίων και αυτό είναι αρκετό για 40 λίτρα σιροπιού.

Σε κάθε 1 λίτρο σιρόπι δηλαδή ρίχνουμε 2.5 (δυόμιση) γραμμάρια Beeagra και το δίνουμε στα μελίσσια.
Αυτά πρέπει να τροφοδοτηθούν τουλάχιστον 3 φορές από 500ml σιρόπι την κάθε φορά για να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Ως κόστος τουλάχιστον είναι μηδαμινό.

Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν και ένα ακόμα όπλο που έχουν οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι μελισσοκόμοι εδώ και χρόνια.

Σε ότι με αφορά θέλω να ευχαριστήσω τον Halit για την χειρονομία που έκανε να σκεφτεί για την ανάπτυξη των μελισσιών μου.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την BEEAGRA το κατάστημα του Halit με το εν λόγω προϊόν.


MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...