Translate
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012
Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα
Περιγραφή
Είναι μια συνταγή για χοιρινό με υπέροχη γεύση.
Συστατικά
Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες,
1/2κ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες,
2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες,
2 καρότα σε φέτες,
2 κ.σ.μουστάρδα,
2 κ.σ.μέλι θυμαρίσιο,
2 ποτήρια νερού μπύρα,
1κ.σ. θυμάρι και αλατοπίπερο.
Οδηγίες
Πλένουμε, στραγγίζουμε το κρέας, το σοτάρουμε λίγο σε λάδι, ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα.
Χτυπάμε στο moulti, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνομε πάνω στο κρέας,
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες στους 200ο στη μεσαία σχάρα με αερόθερμο φούρνο
http://www.mageirikesdiadromes.gr/
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)



1 σχόλιο:
Καλέ Βασίληηη , καθε φορά που βλέπω μια συνταγη σου δε μπορω να αντισταθώ και την φτιάχνω αυθημερόν!
εφτιαξα και το σημερινό χοιρινό στη γάστρα
και βγήκε μούρλια!λουκούμι το κρέας έλιωνε ..και πραγματικά είχε μελώσει !
αλλα αυτή η μπύρα..φοβερή μεθυστικα αρωματα και περιπλοκες γεύσεις δένουν αρμονικά συθετοντας ένα πλούσιο και εκλεκτό γευστικά πιάτο,, οι πατάτες δίνουν την κατάλληλη ισσοροπία
γειά στα χεράκια σου!
+1 μικρό μυστικό..
μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα μας λίγο θυμάρι παραπάνω από τη συνταγη.
μαρινάρουμε τα κομάτια του γουρνιού αποβραδύς.
Δημοσίευση σχολίου