Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μουσταρδομελάτο χοιρινό με μανιτάρια



Υλικά :
2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες (προσωπικά υπολογίζω μπριζόλα ανά άτομο)
μανιτάρια σε φετίτσες
3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
3-4 κουταλιές σούπας μέλι
ίσως και λίγο λάδι
ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση :

Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα ελάχιστο ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.



Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.
Καλή μας όρεξη!


http://greekcook.gr/