Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΙΚ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΕΛΙ



Υλικά:
500 γρ. αλεύρι
4 αυγά
1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι μέλι
1 φλιτζάνι καρότα (τριμμένα)
1/2 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες
1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένη καρυδόψιχα
2 κ.γ. κανέλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε το μέλι, το καλαμποκέλαιο, τα καρότα και την κανέλα.


Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι, την καρυδόψιχα και τις σταφίδες.

Αλείφουμε με λίγο καλαμποκέλαιο τη φόρμα και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μια ώρα.

Καλή επιτυχία!!!



http://greekcook.gr/