Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Η πιο γλυκιά φιλία: Η σχέση άγριας αλεπούς με μικρό γατάκι λιώνει καρδιές στο διαδίκτυο

glykia-filia-i-schesi-agrias-alepous-me-mikro-gataki

Η Jennifer Rutter απολαμβάνει πάντα να παρακολουθεί την άγρια ζωή μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού της στο Λονδίνο. Αλλά έχει έναν πολύ ιδιαίτερο επισκέπτη.
Μια τολμηρή μικρή αλεπού επισκέπτεται καθημερινά τον κήπο της και λατρεύει να λιάζεται στο περβάζι του παραθύρου της.
Βλέπω αυτή την αλεπού σχεδόν κάθε μέρα και είναι αγαπημένη στο δρόμο μας, δήλωσε η Rutter. 
Τα παιδιά την προσέχουν από τα παράθυρα των δωματίων τους.


Η αλεπού επισκέπτεται το παράθυρο σπιτιού στο Λονδίνο
Η Rutter δεν ενοχλείται που έχει μια άγρια αλεπού ως γείτονα, ειδικά από τη στιγμή που η αλεπού είναι τόσο καλή. “Φαίνεται πολύ ευγενική”, δήλωσε η Rutter. “Βγαίνει από το πεζοδρόμιο για να αφήσει τους ανθρώπους να περάσουν, εκτός από τα σκουπιδάκια που αφήνει στον κήπο μου, είναι πολύ ευπρόσδεκτη!”

Η αλεπού φέρνει ακόμη και δώρα στη Rutter, αφήνοντας τα μπιχλιμπίδια στο κατώφλι της. “Μου έχει φέρει τόσα πολλά “δώρα””, δήλωσε η Rutter. “Έχω πολλά μπαστουνάκια κοτόπουλου, ένα απλό λουκάνικο, ένα μικρό αυτοκινητάκι – το ψωμί φαίνεται να είναι το αγαπημένο της”.

glykia-filia-i-schesi-agrias-alepous-me-mikro-gataki

Αλλά κανείς δεν είχε αλληλεπιδράσει προσωπικά με την άγρια αλεπού μέχρι αυτή την εβδομάδα, όταν το γατάκι της Rutter, η Dodo, αποφάσισε να κάνει έναν νέο φίλο.

Η Dodo έκανε παρέα με τη μαμά της στο γραφείο του σπιτιού, όταν η αλεπού εμφανίστηκε στο παράθυρο. 
Το γενναίο γατάκι άρπαξε αμέσως την ευκαιρία να παίξει με την άγρια αλεπού.

Η άγρια αλεπού παίζει με το γατάκι μέσα από το παράθυρο
Η Dodo ήταν στα γόνατά μου και της έδειξα την αλεπού”, δήλωσε η Rutter. “Πήδηξε μέχρι το παράθυρο και τράβηξε την προσοχή της αλεπούς, και τότε άρχισα να τραβάω βίντεο. Δεν τις είχα δει ποτέ πριν να αλληλεπιδρούν και ήταν τόσο συγκινητικό να τις βλέπω να καθρεφτίζονται μεταξύ τους.

glykia-filia-i-schesi-agrias-alepous-me-mikro-gataki

Νομίζω ότι η αλεπού φαινόταν περίεργη και παιχνιδιάρα – όχι απειλητική, δήλωσε η Rutter. 
Ήταν σαν να την είχε διακόψει η Dodo και εκείνη έδινε ευγενικά λίγη προσοχή στη μικρή γάτα.

Ο Rutter και η Dodo ανυπομονούν για τις μελλοντικές επισκέψεις της αλεπούς και ανυπομονούν να δουν τι άλλα δώρα θα τους φέρει στη συνέχεια.


Ακολουθήστε και εσείς το αγαπημένο σας Blog στο viber από το κινητό σας τηλέφωνο κάντε κλικ στον σύνδεσμο viber - melissocosmos

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...