Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Δύο διεθνή βραβεία για την Μελισσοκομία Σάλιαρης

dyo-diethni-vraveia-gia-tin-melissokomia-saliaris

Δύο διεθνή βραβεία κατάφερε και απέσπασε η μονάδα μελιού Μελισσοκομία Σάλιαρης στον διεθνή διαγωνισμό, London International Honey Awards 2023. 
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό όπου παραγωγοί μελιού απ'όλο τον κόσμο στέλνουν το μέλι τους και διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες, όπως συσκευασία, marketing, γεύσης, ποιότητας κ.α.

Η Μελισσοκομία Σάλιαρης από την Πρέβεζα συμμετέχει σε δύο κατηγορίες, Βελανιδιά και Έλατο όπου και στις δύο περιπτώσεις απέσπασε το χρυσό βραβείο. 

meli-saliaris

Η Μελισσοκομία Σάλιαρης είναι μια νομαδική μελισσοκομεία με παραγωγή σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Διαθέτει περισσότερες από 400 ενεργές κυψέλες  παράγοντας διάφορες ποικιλίες μελιού όπως, πορτοκαλιά, έλατο, βελανιδιά, ανθόμελο, πευκόμελο, κουμαριά καθώς και θυμαρίσιο μέλι

meli-saliaris

Σε μία μόνο δεκαετία και συγκεκριμένα από το 2011 η Μελισσοκομία Σάλιαρης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα brand name στην αγορά κάτι που θα ζήλευαν αρκετές εταιρείες στον χώρο της παραγωγής του μελιού. 

Μελισσοκομεία Σάλιαρης 

Άγιος Θωμάς Πρέβεζας

Τηλ επικοινωνίας:6945730261

ΠΗΓΗ

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...