Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η αξία της δημιουργίας ο κήπος μας από την αρχή μέχρι το στάδιο της συγκομιδής


Ο πληθυσμός του πλανήτη αυξήθηκε κατά 5 δισεκατομμύρια ψυχές μέσα σε έναν αιώνα, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν.
Στα 50-100 επόμενα χρόνια η Γη μόλις και μετά βίας θα μπορεί να φιλοξενεί τους ανθρώπους και δεν θα υπάρχει χώρος για ζώα και παραδοσιακές καλλιέργειες.
Τα ζώα θα σταματήσουν να εκτρέφονται ώστε όλη η διαθέσιμη έκταση να παράγει προϊόντα μόνο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Αντί κρέατος οι άνθρωποι σε λίγα χρόνια θα τρώνε μπιφτέκια με ένα είδος κρέατος από πολαπλασιασμό κυττάρων σε εργαστήρια.
Αντί για ζωικό γάλα και τυρί θα τρώνε γάλα σόγιας και φυτικό τυρί που θα θυμίζει βιταμ και απλά θα είναι αλμυρό.

Οι καλλιεργείς θα γίνονται με τελείως διαφορετικό τρόπο, θα είναι πλωτές κυρίως χωρίς επαφή στο χώμα και θα επιπλέουν στην θάλασσα συντηρούμενες με αφαλατωμένο νερό.
Τα φυτά θα είναι γενετικός τροποποιημένα μεταλλαγμένα και διαφορετικά στην γεύση και στην διατροφική αξία απ ότι σήμερα τα γνωρίζουμε.

Θα είναι ένας νέος κόσμος τελείως διαφορετικός.
Η τεχνολογία για να γίνουν όλα τα παραπάνω υπάρχει ήδη, και τα σχέδια της ΝΤΠ έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται χωρίς να είναι κατ ανάγκην κακά καθώς ένας τόσο μεγάλος πληθυσμός με κάποιον τρόπο πρέπει να τραφεί.
Το κίνημα των Vegan δημιουργήθηκε για να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για έναν κόσμο χωρίς ζωικά προϊόντα χωρίς αυτό να είναι άσχημο όμως.
Το άσχημο θα ήταν η ποιότητα των καλλιεργειών να είναι μη φιλική για κατανάλωση από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Γι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να μάθετε στα παιδιά σας την άξια της δημιουργίας και το πως να φτιάχνουν και να συντηρούν τον δικό τους κήπο γιατί αυτά που περιέγραψα θα γίνουν πράξη όταν τα εγγόνια σας θα είναι εν ζωή.
Όλα αυτά θα τα δούμε εν καιρό και με αποδείξεις για το πως γίνονται δοκιμές ήδη σε εργαστήρια.



Προς το παρόν δείτε τον κήπο μας, από το αρχικό του στάδιο περίπου έναν μήνα μετά την φύτεψη του μέχρι την αρχή της συγκομιδής του.






Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...