Ζεστάνετε μισό ποτηράκι του κρασιού τσίπουρο, βάλτε μια κουταλιά μέλι λίγη κανέλα κι ένα γαρίφαλο ανακατέψτε το καλά πάρτε βαθιά αναπνοή και κατεβάστε το με τη μια.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε προσεχτικά το τσίπουρο κι έπειτα το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα ανακατεύοντας το μέλι με λίγη κανέλα και το γαρίφαλο.
Επειδή το τσίπουρο περιέχει πολύ οινόπνευμα, πρέπει να προσέξετε να μην κοχλάσει και χυθεί έξω από το σκεύος γιατί υπάρχει κίνδυνος φωτιάς.
Melissocosmos ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών