Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Προσοχή μελισσοκόμοι έρχονται κρύα | Φροντίστε τα μελίσσια σας

kairos-arnaoutoglou

Προσοχή μελισσοκόμοι έρχονται κρύα | Φροντίστε τα μελίσσια σας

Την περίοδο αυτή τα μελίσσια καταναλώνουν πολύ μεγάλες ποσότητες μελιού καθημερινά για να ταΐσουν τον γόνο τους.
Αν δεν υπάρχουν προμήθειες εντός της κυψέλης πεθαίνουν από πείνα μέσα σε μόλις 2-3 ημέρες.
Μεγάλη προσοχή, δώστε τροφές άμεσα.
Η καιρική αυτή εξέλιξη θα έχει σίγουρα αρνητικές επιπτώσεις στις ανοιχτές ανθοφορίες και σε αυτές που βρίσκονται στο στάδιο του μπουμπουκιού.
Πιθανότατα είναι αρνητική εξέλιξη ακόμα και για τον έλατο.

Καιρός – Αρναούτογλου: Παγετός, έντονες βροχές και χιόνια την επόμενη εβδομάδα

Αλλάζει ο καιρός από την προσεχή Δευτέρα (27.3.2023) και το τοπίο από ανοιξιάτικο, θα γίνει χειμωνιάτικο με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια ακόμα και κάτω από τα 800 μέτρα, όπως προέβλεψε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Η επιδείνωση του καιρού θα αρχίσει από το απόγευμα της Δευτέρας από τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα όπως προέβλεψε Σάκης Αρναούτογλου. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος στην ΕΤ3 ο καιρός αλλάζει και το μενού θα περιλαμβάνει ισχυρούς νοτιάδες, με χιονοπτώσεις αρχικά στις ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προέβλεψε ότι την Τρίτη (28.3.2023) ο καιρός θα επιδεινωθεί και θα υπάρχουν έντονες βροχές, αλλά και χιόνια ακόμη και κάτω από τα 800 μέτρα. Για την ερχόμενη Τετάρτη (29.3.2023) και την Πέμπτη (30.30.2023) ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να έχουμε και παγετό ακόμη και στα κεντρικά και βόρεια πεδινά.




https://www.newsit.gr/

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...