Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ελληνική Ομάδα Καταγραφής Απωλειών Μελισσοσμηνών

Αγαπημένοι φίλοι μελισσοκόμοι,

Ελπίζουμε να είστε καλα!
Όπως κάθε χρονο, έτσι και φέτος την άνοιξη, έχουμε προετοιμάσει το ετήσιο ερωτηματολόγιό μας, για τις χειμερινές απώλειες μελισσιών. 


Σε αυτόν τον σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε τη συντομότερη και ανανεωμένη εκδοχή του, για να το συμπληρώσετε ηλεκτρονικά, πριν από την 1η Ιουλίου 2022, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία και τις παρατηρήσεις σας. 

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η παρακολούθηση των μελισσιών που χάνονται κάθε χειμώνα στη χώρα μας, η επιστημονική εξήγηση των απωλειών αυτών αλλά και η προσπάθεια μείωσής τους. Χάρη στις δικές σας απαντήσεις, που λαμβάνονται ανώνυμα, από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, μπορούμε να έχουμε όλο και πιο σαφή και αξιόπιστα στοιχεία, ειδικότερα όταν το συμπληρώνετε κάθε χρόνο.

Σας προσκαλλούμε λοιπόν, για άλλη μια φορά, να συμβάλλετε στην έρευνά μας, μέσα από τις δικές σας απαντήσεις, αλλά και να μοιραστείτε το ερωτηματολόγιο με άλλους φίλους σας μελισσοκόμους!

Μπορείτε να συμμετάσχετε ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω φόρμας και να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο εύκολα, αποστέλλοντάς το λινκ που σας ανοίγει, μέσω email, Facebook ή όποιου άλλου μέσου προτιμάτε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε χειρόγραφα το ίδιο ερωτηματολόγιο, το οποίο θα βρείτε σε μορφή PDF, εδώ. Για να μας στείλετε τις απαντήσεις σας, αρκεί μια καθαρή φωτογραφία από το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο, που θα αποστείλετε απευθείας σε εμάς, στο beemonitorgr@gmail.com ή μέσω Viber, στο 6973901167.

Σας παρακαλούμε να το συμπληρώσετε και να το μοιραστείτε, πριν από τις 1 Ιουλίου 2022, ακόμη και αν το έχετε ξανακάνει στο παρελθόν. 

Η συμμετοχή σας κάθε χρόνο εκτιμάται πολύ, καθώς βοηθά στην συνεχιζόμενη έρευνά μας, που ως σκοπό έχει τη βελτίωση της ζωής των μελισσών.



Για μια ακόμη χρονιά σας ευχαριστούμε θερμά!


Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες και περσινά αποτελέσματα, επισκεφτείτε μας στο Facebook: www.facebook.com/beemonitorgr ή στείλτε μας μήνυμα στο beemonitorgr@gmail.com


Στηρίξτε τον Melissocosmos κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...