Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Προσφορά Βασιλοτρόφου στους φίλους του MELISSOCOSMOU



Πάει λίγος καιρός που καλέσαμε εμπόρους και ανθρώπους που σχετίζονται με πωλήσεις μελισσοκομικών ειδών, να κάνουν προνομιακές τιμές στους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU, και σαν αντάλλαγμα το Blog θα αναρτά τακτικά ΔΩΡΕΑΝ την πρόσφορα κι έτσι θα είμαστε όλοι κερδισμένοι.

Και οι πωλητές, αφού το όνομα τους θα το βλέπουν χιλιάδες μελισσοκόμοι μέσω του Blog μας, και οι αγοραστές που θα έχουν καλύτερη τιμή αλλά και ο MELISSOCOSMOS αφού θα πραγματοποιείται ο στόχος του που είναι να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο προς τους μελισσοκόμους.

Η πρώτη ανταπόκριση λοιπόν ήρθε από Αθήνα από τον βασιλοτρόφο Στέργιο Στεργάτο, ο οποίος κάνει προνομιακές τιμές στις βασίλισσες του μόνο για τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU.

Δείτε την προσφορά.

Πωλούνται επιλεγμένες Βασίλισσες σημαδεμένες, φυσικής γονιμοποίησης.
Τιμή ανά βασίλισσα 13 ευρώ, ενώ η τιμή για τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU είναι 12 ευρώ.

Επιπλέον σε κάθε 10 βασίλισσες που παραγγέλλετε σας κάνουμε και μια επιπλέον δώρο.
Τηλέφωνο παραγγελιών
6933405860

Θα παίρνετε λοιπόν τηλέφωνο τον Στέργιο αν θέλετε βασίλισσες και θα του αναφέρετε ότι είστε από τον MELISSOCOSMO, και έτσι θα έχετε την προνομιακή τιμή των βασιλισσών, εύκολα και απλά.

Ευχαριστούμε τον Στέργιο τον Στεργάτο για αυτή του την προσφορά που κάνει στους φίλους του MELISSOCOSMOU, και καλούμε και άλλους να ακολουθούσουν την κίνηση αυτή.
Η παρούσα ανάρτηση θα ανεβαίνει τακτικά στο Blog μας προκειμένου να ευνοηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μελισσοκόμοι που χρειάζονται βασίλισσες.


Για όσους επιθυμούν να δώσουν προσφορά για τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας mail στο MELISSOCOSMOS@YAHOO.GR







MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών