Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Προς τους εμπόρους μελισσοκομικών ειδών

Έχετε κατάστημα μελισσοκομικών ειδών;

Θέλετε να κάνετε γνωστό το κατάστημα σας στους μελισσοκόμους;

Τότε ο MELISSOCOSMOS έχει μια πρόταση για εσάς.

Κάντε έκπτωση στους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU που έρχονται να ψωνίσουν από το κατάστημα σας και σας αναφέρουν ότι είναι αναγνώστες του MELISSOCOSMOU.
Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ο MELISSOCOSMOS είναι διατεθειμένος να κάνει τακτική ανάρτηση διαφήμιση της επιχείρησης σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραίτητη προϋπόθεση η έκπτωση προς τους αναγνώστες του MELISSOCOSMOU να είναι 30% και πάνω, σε κάποιο ή κάποια είδη που εσείς θέλετε να κάνετε την προσφορά, να ισχύει από το πρώτο κομμάτι, και να είναι μόνο για τους αναγνώστες μας.

Από την πρόταση μας έχετε πολλαπλά οφέλη.

Δεν θα σας κοστίσει τίποτα αφού εμείς δεν θέλουμε χρήματα.
Θα κάνει το κατάστημα σας γνωστό στους μελισσοκόμους της Ελλάδας και της Κύπρου.
Και θα κάνετε την προσφορά αυτή μόνο εφ όσον έρθουν πελάτες από τον MELISSOCOSMO.

Αν σας ενδιαφέρει η πρόταση μας στείλτε μας με mail στο MELISSOCOSMOS@YAHOO.GR  μια φωτογραφία του καταστήματος σας και την προσφορά σας και άμεσα θα την κάνουμε ανάρτηση. 

Υπενθυμίζουμε ότι η διαφήμιση προς την επιχείρηση σας  θα είναι ΔΩΡΕΑΝ από το Blog μας και πως θα έχετε την δυνατότητα να μάθουν για το κατάστημα σας χιλιάδες μελισσοκόμοι.


ΥΓ η προσφορά σας πρέπει να είναι πραγματική, ο MELISSOCOSMOS γνωρίζει τις τιμές της αγοράς, θα την αξιολογήσει και αν κριθεί φερέγγυα θα δημοσιευτεί.