Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σύγκριση τιμών Ελλάδας με ευρωπαϊκές χώρες


Όπως σας έχουμε ανακοινώσει ο M E L I S S O C O S M O S ετοίμασε θέμα με τιμές προϊόντων ευρωπαϊκών χωρών σε σύγκριση με αυτές της Ελλάδας.

Το κάνουμε τώρα εν όψη εκλογών γιατί έτσι θα πονέσει περισσότερο τους πολιτικούς που έφεραν την χώρα μας σε αυτά τα χάλια.

Θέλουμε να τιμωρήσουμε με τον τρόπο αυτό τους πολιτικούς των δυο μεγάλων κομμάτων που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής ως χώρα και λαό.

Θέλουμε επίσης να πούμε ότι πιστεύουμε ότι ευθύνη φέρουν και τα κόμματα της αριστεράς επειδή έχουν αναπαυθεί στο 4% που τους εξασφαλίζει την είσοδο τους στην βουλή, χωρίς να πιάνουν τον σφυγμό της κοινωνίας που ζητάει άλλα πράγματα από αυτούς.

Καμάρωσε λαέ της  Ελλάδας την φωτογραφία με τιμή βενζίνης σημερινή στην Γερμανία στα
 1.37ευρω το λίτρο για την Super.

Στην Γερμανία που ο μέσος εργάτης παίρνει 1500 ευρώ το μήνα, πληρώνει την βενζίνη 1.37  ενώ στην Ελλάδα που ο μέσος εργάτης παίρνει 750 ευρώ τον μήνα, πληρώνει την βενζίνη προς 1.55 το λίτρο αυτό τον καιρό.

Ο M E L I S S O C O S M O S δεν θα σταματήσει εδώ, θα κάνει καθημερινά αναρτήσεις σύγκρισης τιμών και σε άλλα προϊόντα, που θα προκαλέσουν αίσθηση και οργή, όπως αυτή που εμείς νιώθουμε βλέποντας τις τιμές στα Σούπερ μάρκετ τις Γερμανίας.

Σε λίγες η μέρες αυτοί που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής, δηλαδή και οι πράσινοι και οι γαλάζιοι θα μας ζητήσουν την ψήφο μας και θα μας πουν ότι είναι και σωτήρες μας από πάνω.

Από αυτό εδώ το μικρο μελισσοκομικό Blog όμως υποσχόμαστε να τους κάνουμε να νιώθουν τουλάχιστον άβολα...

Συνεχίζεται