Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Άνοιξε ξανά ο MELISSOCOSMOS

anoikse-ksana-o-melissocosmos

O Melissocosmos άνοιξε ξανά μετά από 20 εφιαλτικές ημέρες.
Στις 23 Αυγούστου η google έριξε το blog μας εξαιτίας αναρτήσεως που είχε γίνει εδώ με επίσκεψη στο Άγιο Όρος που περιέγραφε όσα μας είπαν οι πατέρες εκεί για τα μελλούμενα και τις νέες ταυτότητες τα οποία θεωρήθηκαν επικίνδυνα και ότι παραβιάζουν τους κανόνες.

Ξαφνικά το Blog κλείδωσε και μας εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα.

Παραπλανητικό περιεχόμενο που σχετίζεται με επιβλαβείς θεωρίες συνωμοσίας: περιεχόμενο που προωθεί ή προσδίδει αξιοπιστία σε πεποιθήσεις ότι κάποια φυσικά πρόσωπα ή ομάδες προκαλλούν συστηματικά κακό σε γενικότερο επίπεδο. Αυτό το περιεχόμενο αντικρούεται από σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία και προκαλεί ή υποκινεί τη βία.

Έκανα τρεις φορές ενστάσεις ή οποίες απορρίφθηκαν και έλαβα μήνυμα ότι σε 70 ημέρες το Blog θα διαγραφεί οριστικά.

Υπάρχουν ιστοσελίδες που παίζουν τσόντες, που βλαστημάνε τα Θεία που προωθούν διάφορες συνομοσίες και όμως αυτές λειτουργούν κανονικά, και ο melissocosmos θεωρήθηκε επικίνδυνος...

Πάντως είχα λάβει τα μέτρα μου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, και είχα σώσει όλο το αρχείο του Melissocosmos, το σύνολο των άρθρων, εκτός των φωτογραφιών που σώθηκε μόνο το 10% αυτών, πράγμα που ήταν σημαντική απώλεια για την ποιότητα των αναρτήσεων μου.
Είχα επίσης δημιουργήσει 3 ακόμα Blog με το όνομα new-melissocosmos , melissocosmos-news και Bee-flix που θα ενεργοποιούνταν σε περίπτωση που κάποια στιγμή έπεφτε ο Melissocosmos.
Την ίδια ημέρα ενεργοποιήθηκε τελικά το https://bee-flix.blogspot.com/ επειδή θώρησα ότι το όνομα melissocosmos είχε πλέον στοχοποιηθεί και δεν θα το αφήσουν να σηκώσει κεφάλι.
Πρέπει να πω ότι προφέρθηκε αφιλοκερδώς δικηγορικό γραφείο από την Αθήνα να βοηθήσει νομικά ώστε να επανέλθει το Blog, ευχαρίστησα και αρνήθηκα καθώς η google είναι κολοσσός και θα ήταν μάταιο.
Στην τελευταία ένσταση που έκανα ζήτησα να μου δώσουν πρόσβαση για να σβήσω την παράγραφο εκείνη που ενοχλούσε από το άρθρο και σήμερα αυτό έγινε δεκτό.
Ο MELISSOCOSMOS επανήλθε αλλά δεν έχω αυταπάτες, πλέον είναι ένα Blog που στοχοποιήθηκε ως επικίνδυνο, ότι γράφει πράγματα εκτός γραμμής του συστήματος.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα του επιτραπεί να βγει ποτέ ξανά σε καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Αυτές τις 20 ημέρες δούλεψα πάνω στο νέο Blog https://bee-flix.blogspot.com/

beeflix
Ετοίμαζα ένα υπερblog που θα είχε ως πρώτη προτεραιότητα σαφώς την μελισσοκομία αλλά θα επεκτεινόταν σε όλο το φάσμα του πρωτογενούς τομέα, του ψαρέματος, ακόμα και της πίστης και ταυτόχρονα θα ήταν και ψηφιακό ραδιόφωνο για όσους θα ήθελαν να μπουν να ακούσουν χρήσιμα πράγματα για αυτούς τους τομείς προσελκύοντας αυτή την φορά εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν ποιο δυνατό.
Είχα πεισμώσει πάρα πολύ καθώς ο Melissocosmos επί 14 χρόνια έγινε κομμάτι της ζωής μου, ήταν σαν παιδί μου, του έδωσα κομμάτι της ψυχής μου και ατελείωτες ώρες δουλειάς μαζί με 14 χιλιάδες άρθρα, έλιωσαν τα δάχτυλα μου πάνω στο πληκτρολόγιο.
Γνωρίζω καλά τον τρόπο που χρειάζεται μια ιστοσελίδα να εκτοξευτεί και θα έπαιρνα το αίμα μου πίσω δημιουργώντας κάτι ακόμα ποιο δυνατό και με περισσότερο κόσμο.

Σήμερα επανήλθε όμως.

Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω με αυτόν, ή να τον κρατήσω ως αρχειοθήκη και να προχωρήσω το https://bee-flix.blogspot.com/

Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που είναι πάλι στον αέρα.

Να έχετε τον νου σας και στις αναρτήσεις που γίνονται στο Beeflix λοιπόν καθώς υπάρχει η περίπτωση να προχωρήσει τελικά εκείνο.

Θέλω να πω και κάτι άλλο.
Βοήθησα σχεδον όλους τους μελισσομπλόγκερς, όλοι τα άρθρα μου έκαναν αντιγραφή και ξεκίνησαν χωρίς να τους το απαγορεύω τους τα είχα ανοιχτά να τα αντιγράφουν.
Την ομάδα την έχω επίσης ανοιχτή και ρίχνουν τις αναρτήσεις τους ελεύθερα. 
Σε πολλούς έδειξα και πως να κάνουν αναρτήσεις και τους πρότεινα και σε εταιρείες τους άνοιξα διάπλατα την πόρτα στα κόλπα και στους μεθόδους να γίνουμε πολλοί να δυναμώσει η μελισσοκομία.
Κι όμως ένας δεν έγραψε ότι έπεσε ο melissocosmos και ότι μπορούν οι αναγνώστες να με βρουν σε νέα διεύθυνση. ΚΑΝΕΝΑΣ τους μα ΚΑΝΕΝΑΣ.

  


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του άρθρου μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει αναφορά πως ανήκει στον Melissocosmos με ενεργό ling...