Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Βιοτεχνία Κυψελών Γεωργέλης στο Μέτσοβο


Η Βασίλειος και Νικόλαος Γεωργέλης OE ιδρύθηκε το 1975 σαν συνέχεια μιας μακρόχρονης   ιστορίας της οικογένειας  στον χωρο του ξύλου. Δραστηριοποιείται  στον χώρο κατασκευής κυψελών από το 1975 καλύπτοντας τις ανάγκες  των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων. 
Εδρεύει στο Μέτσοβο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 600 m2 εργοστάσιο και  600 m2 χώρο φυσικής ξήρανσης  ξυλείας, μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον κόμβο Μετσόβου με την Εγνατία οδό. 


Η εταιρία διαθέτει ετοιμοπαράδοτες κυψέλες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. κυψέλες 10 πλαισίων, 8 πλαισίων  και 5 πλαισίων καθώς και μεγάλη ποικιλία από πάτους κινητούς ξύλινους ή κόντρα πλακέ θαλάσσης.
Στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσης και βελτίωσης. η εταιρία έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα για καλύτερο και προσιτό τελικό προϊόν.

Στόχος της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση (με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο) των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων παρέχοντας ποιοτικές κυψέλες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Πάνω από 45 χρόνια είμαστε δίπλα στους Έλληνες μελισσοκόμους κατασκευάζοντας όλων των ειδών τις κυψέλες. 


Στόχος της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων, παρέχοντας ποιοτικές κυψέλες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα.


H εξειδίκευση και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την μεγάλη μας εμπειρία, μας επιτρέπει να δημιουργούμε τις ποιοτικότερες κυψέλες της αγοράς. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και δείτε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε.

Διεύθυνση Επιχείρησης
Μέτσοβο , Ήπειρος, Ελλάδα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
26560 41580, 41570 - 6936146694

Email
info@georgelis.gr



Στηρίξτε τον Melissocosmos κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...