Υλικά Ατομα 2
2 χοιρινές μπριζόλες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
3/4 κούπας κρασί
4 κουτ,σούπας ξύδι βαλσάμικο
2 κουτ.γλυκού μέλι
2 κουτ.σούπας μουστάρδα
2 κουτ,σούπας ρίγανη
λίγο θυμάρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Μόλις ζεσταθεί βάζουμε τις μπριζόλες και τις μαγειρεύουμε κι από τις 2 πλευρές γυρνώντας για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε το σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο ανακατεύουμε και σε 4 λεπτά προσθέτουμε το κρασί με το βαλσάμικο.
Χαμηλώνουμε την φωτιά προς το χαμηλό και προσθέτουμε το μέλι ,την ρίγανη,το θυμάρι,και την μουστάρδα αραιωμένη σε λίγο νερό.
Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά ακόμα γυρνώντας τις μπριζόλες σε τακτικά διαστήματα.
Μόλις καραμελώσει η σάλτσα είναι έτοιμες .
Συνοδεύονται με σαλάτα,πουρέ η πατάτες τηγανητές.
http://mageirikikaisintages.blogspot.gr/