Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Δυο εκατομμύρια προβολές και άπειρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τον MELISSOCOSMO στους αναγνώστες του!!!


Ο Μετρητής του blog έγραψε 2 εκατομμύρια προβολές σελίδας.
O MELISSOCOSMOS γράφει μελισσοκομική ιστορία και ξεπερνά τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν κατά την δημιουργία του.

Πραγματικά είναι κάτι ασύλληπτο αν σκεφτεί κανείς ότι το blog απευθύνεται σε 25 μόλις χιλιάδες μελισσοκόμους.

Για να διαπιστωθεί πόσοι μελισσοκόμοι διαβάζουν το Blog έγινε εγγραφή στο coogle analytics στις 26 Μαρτίου.

Από τις 26 Μαρτίου λοιπόν έως σήμερα 12 Απριλίου ήρθαν στο blog 13.882 μοναδικοί επισκέπτες, δέκα τρεις χιλιάδες οχτακόσιοι ογδόντα δυο μελισσοκόμοι δηλαδή, και διαβάστηκαν τα διάφορα άρθρα και θέματα του Blog 89.804 φορές.


Το ημερήσιο ρεκόρ προβολής σελίδας έγινε στις 8 Απριλίου με 7.386 προβολές, ενώ το μηνιαίο ρεκόρ έγινε τον Μάρτιο που μας πέρασε με 159.598 προβολές.

Τα νούμερα αυτά είναι διαρκώς αυξανόμενα, και φυσικά οι μοναδικοί επισκέπτες είναι πολύ περισσότεροι αλλά δεν καταγράφηκαν ακόμα στο τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έγινε η εγγραφή.
Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην ομάδα μας στο Facebook που αριθμεί 3.381 μέλη, καθώς και στην σελίδα μας επίσης στο Facebook που έχει 2.092 like.

Για όλα τα παραπάνω σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους, γνωστούς και άγνωστους, άντρες και γυναίκες, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

Το επόμενο διάστημα ο MELISSOCOSMOS θα συνεχίσει την προσπάθεια πάντα στο ίδιο πνεύμα και λογική, για να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών...




MELISSOCOSMOS