Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Xe stock

Θα έχετε διαπιστώσει ότι στην αριστερή πλευρά του Blog μας υπάρχει μια διαφήμιση εδώ και λίγες ημέρες με τίτλο Xe stock.
Πρόκειται για ένα Site που μπαίνεις μέσα και βάζεις αγγελία για να πουλήσεις οτιδήποτε, ή βλέπεις διάφορα προϊόντα που πωλούνται και σε ενδιαφέρουν να τα αγοράσεις.
Η διαφήμιση αυτή στο Blog μας δεν αποφέρει ούτε μια δραχμή, όμως συμμετέχουμε στην προώθηση της προσπάθειας αυτής γιατί σκεφτήκαμε ότι ίσως αυτό να χρησιμέψει σε μελισσοκόμους που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν μέλι μέσω αυτού του Site.

Αξίζει λοιπόν τον κόπο να μπείτε να το κοιτάξετε να αγοράσετε και να βάλετε αγγελίες για προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε.
Όλες του οι υπηρεσίες είναι εντελώς δωρεάν.
MELISSOCOSMOS
………………………………………………………………………………….

Ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών χωρίς χρήματα
H ανταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς χρήματα λειτουργεί εδώ και καιρό και είναι μια πολύ καλή λύση για την αποφυγή της επιβάρυνσης του περιβάλλοντός μας, για άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή απλά για άτομα που τους αρέσει η ανταλλαγή υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων.
Πώς όμως μπαίνει αυτή η ιδέα σε εφαρμογή; Είναι πιο απλό από όσο νομίζουμε: μπορεί κάποιος που επισκευάζει τηλεοράσεις να επισκευάσει την τηλεόραση κάποιου που έχει κομμωτήριο και αυτός να του προσφέρει ένα κούρεμα. Ή κάποιος που παράγει λάδι να ανταλλάξει το λάδι με κάποιον που παράγει μέλι η να το δώσει σε κάποιον που θα του προσφέρει ηλεκτρολογικές εργασίες στο σπίτι του. Τα πάντα μπορούν να γίνουν ανταλλάξιμα, προϊόντα ή υπηρεσίες. Εδώ ακόμη και στο www.xestock.gr υπάρχει και προσφορά ανταλλαγής οικοπέδου με διαμέρισμα. Καλές ανταλλαγές!