Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

MELISSOCOSMOS 1ος Χρόνος




Σαν σήμερα ήταν, πριν έναν χρόνο, στις 13-6-2010 που δημιουργήθηκε το Blog MELISSOCOSMOS.

Με σκοπό να δημοσιεύει άρθρα και τεχνικές που θα βοηθούν τον νέο μελισσοκόμο και την ελληνική Μελισσοκομία γενικότερα.

Στον έναν αυτό χρόνο ο MELISSOCOSMOS πάλεψε πάρα πολύ για τα δίκαια των μελισσοκόμων.

Έγραψε και ανάρτησε εκατοντάδες άρθρα, προς τους μελισσοκόμους, προς τους καταναλωτές, προς όλους τους Έλληνες αλλά και τους πολιτικούς.

Ένα μικρό Blog αλλά ιδιαιτέρως μάχιμο και επίμονο πάλεψε για πολλά πράγματα.

Πλέον η προσπάθεια μας είναι να θυμίζουμε στον Έλληνα καταναλωτή την ανωτερότητα του Ελληνικού μελιού και των προϊόντων που παράγουν τα Ελληνικά μελίσσια σε σχέση με τα ξένα λόγο του υδροθερμικού μας κλίματος.

Και φυσικά στοχεύουμε πάντοτε στη γνώση του Έλληνα μελισσοκόμου.

Κάνουμε την φωνή του δυνατή όταν χρειάζεται, και του δίνουμε γνώση, στηριζόμενη στην πείρα των παλαιοτέρων μελισσοκόμων.


Κατακεραυνώνουμε τα κακώς κείμενα απ όπου αυτά κι αν προέρχονται, και είτε αφορούν συνδικαλιστικό, μελισσοκομικό, ή πολιτικό τομέα.

Επιπλέον καθημερινά δίνουμε τον δικό μας αγώνα για να γίνει γνωστός ο αγώνας των Ελλήνων απέναντι στο μνημόνιο και την ακραία βάρβαρη πολιτική φτώχιας που μας επιβάλει η κυβέρνηση και η τρόικα.

Στον έναν χρόνο που προηγήθηκε τίμησαν τον MELISSOCOSMO χιλιάδες πολίτες και διάβασαν τα άρθρα του, ενώ είχε 500.000 (πεντακόσιες χιλιάδες) κλικ ως Blog.

Πρόκειται για άπιαστο ρεκόρ μελισσοκομικού Blog, δεδομένου ότι οι Έλληνες μελισσοκόμοι υπολογίζονται μόλις σε 20 χιλιάδες άτομα.

Θέλω να ευχαριστήσω ως δημιουργός του Blog τους αναγνώστες μας, μελισσοκόμους η μη που πιστεύουν στον MELISSOCOSMO.

Τους μελισσοκόμους του Blog και της ομάδας μας που βοηθούν με την γνώση και την πείρα τους την προσπάθεια αυτή, συμβουλεύοντας, και γράφοντας οδηγίες για τους νέους μελισσοκόμους.

Ευχαριστώ ακόμα ως Blog  όλους του συναδέλφους Bloggers που αναδημοσίευσαν άρθρα του MELISSOCOSMOU όλο αυτό το διάστημα φτάνοντας την φωνή του πραγματικά σε κάθε άκρη της χώρας σε κάθε Έλληνα πολίτη, αλλά και στο εξωτερικό.

Στον δεύτερο χρόνο που είναι μπροστά μας ο MELISSOCOSMOS θα συνεχίσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή του, μιλώντας πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, είτε αυτό αφόρα μελισσοκομικό, πολιτικό, κοινωνικό ή άλλο θέμα.

Ευχαριστούμε λοιπόν για την αγάπη σας και υποσχόμαστε ακόμα καλύτερες αναρτήσεις και πιο δυναμικό αγώνα.

Χρόνια μας πολλά 








MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών