Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προσοχή στα μελισσοκομικά Site μελισσοκόμοι…



Σήμερα έχω να σας βάλω ένα κουίζ…

Ερώτηση…

Ποιο <Ελληνικό> μελισσοκομικό Site προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπρώξει μελισσοκόμους να ξοδέψουν λεφτά προς τα γνωστά προϊόντα κάκτου;;;

Έχει αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν μια τέτοια κίνηση θα αποβεί επιζήμια για τον μελισσοκόμο ή τα μελίσσια του, αφού οι ερευνητές πλέον φανερά δηλώνουν ότι το εν λόγο προϊόν δεν βοηθάει καθόλου τα μελίσσια.

Επειδή ο κύριος αυτός τα γνωρίζει όλα αυτά, γράφει τώρα ότι του έρχονται μηνύματα από τις εταιρείες διακίνησης που του λένε ότι υπάρχει τρόπος για το εν λόγο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τα μελίσσια.

Φροντίζει ως τόσο να σημειώσει με ψιλούλια γράμματα ότι οι ερευνητές άλλα λένε…

Θέλω να πω στους αναγνώστες μελισσοκόμους να μην εμπιστεύονται καθόλου μελισσοκομικές πηγές που έχουν σκοπό το κέρδος.

Το αυτό λυπάμαι που θα το πω ισχύει και για μελισσοκομικό περιοδικό που διαφήμιζε ή διαφημίζει τα προϊόντα αυτά εις βάρος των αναγνωστών του.

Έχω να τους στείλω το μήνυμα ότι, κύριοι αν αγαπάτε τόσο πολύ την μελισσοκομία τότε πετάξτε τις διαφημίσεις και γράψτε άνευ κέρδους για το καλό της μελισσοκομίας.

Δεν έχετε το Θεό σας που πουλάτε οτιδήποτε στον άμοιρο και φτωχό μελισσοκόμο προκειμένου να κερδίσετε χρήματα και που τα προϊόντα αυτά ενδεχομένως να κάνουν και κακό στα μελίσσια;

Καλώ όλους τους αναγνώστες να μην μπαίνουν σε μέσα που τους πλασάρουν διαφημίσεις και προϊόντα, γιατί αυτοί κόπτονται για την τσέπη τους κι όχι για την μελισσοκομία.