Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

"Πόλεμος" στην Κερατέα


Νέα απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των κατοίκων της Κερατέας στο κέντρο εκδηλώσεων και πληροφόρησης των πολιτών που έχει οργανωθεί επί της Λ.Λαυρίου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις αιφνιδιαστικά και χωρίς κανένα απολύτως λόγο,εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των συγκεντρωμένων πολιτών μεταξύ των οποίων παιδιά και γυναίκες -όλοι μέλη οικογενειών -τους οποίους επιχείρησαν να τρέψουν σε φυγή πρός την πόλη της Κερατέας.

Στην εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων οι κάτοικοι οι οποίοι ανασυντάχτηκαν μετά από την προκλητική αυτή επίθεση των ΜΑΤ, απάντησαν με πέτρες και μολότοφ.
Οι συγκρούσεις πήραν για μια ακόμα φορά δραματικό χαρακτήρα με τους άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται κατά κύματα και τους κατοίκους να αμύνονται με ότι μέσο διέθεταν.


Πηγή
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/
....................................................................................................................................................................
Ως Blog καλούμε την κυβέρνηση να ξαναδεί το θέμα και να ακούσει τις φωνές των κάτοικων της Κερατέας.
Η Δημοκρατία απαιτεί άλλωστε να λαμβάνεται υπόψη ο λαός στις όποιες αποφάσεις, και για την ακρίβεια ο λαός αποφασίζει για κάτι στην Δημοκρατία.
Στην προκειμένη αφού ο λαός δεν το θέλει πρέπει η απόφαση αυτή για το ΧΥΤΑ να μην εφαρμοστεί.

Ως άνθρωπος τάσσομαι στο πλευρό των κατοίκων, δείχνοντας απερίφραστα την αλληλεγγύη μου.
Έχω να πω ότι όλη η Ελλάδα στο πρόσωπο σας βλέπει την αντίσταση κατά της καταπίεσης που ασκείται χρόνια τώρα στους πολίτες.
Ποιος είπε αδέλφια ότι οι Έλληνες δεν αντιστέκονται???
Αν το πιστεύει αυτό κάποιος ας κοιτάξει προς την Κερατέα…


MELISSOCOSMOS