Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Apistore: Το ολοκληρωμένο μελισσοκομικό κατάστημα και στα Τρίκαλα! (φωτό)

Apistore

Apistore είναι η σύντμηση των λέξεων api (apismellifera η λατινική ονομασία της μέλισσας) και store το κατάστημα, έτσι δημιουργήθηκε το “Κατάστημα της Μέλισσας”, το πρώτο εξ΄ ολοκλήρου μελισσοκομικό κατάστημα στα Τρίκαλα με μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Στην Apistore, θα βρείτε όλον τον απαραίτητο μελισσοκομικό εξοπλισμό καθώς και μελισσοτροφές για όλα τα στάδια ανάπτυξης του μελισσιού και της παραγωγής μελιού καθώς παρασκευάζει η ίδια με υψηλής ποιότητας υλικά για τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες μελισσοκόμους.

Apistore ζυμωτή ultra plus

Σκοπός, η δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί με τους πελάτες, στόχος, η πρόοδος της μελισσοκομίας καθώς και να προσφέρουν τον εξοπλισμό και τις τροφές που χρειάζεται ο μελισσοκόμος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Δημιουργήσαν μια σύγχρονη μονάδα εργαστηρίου και έκθεσης προϊόντων, όπου μπορεί κάποιος να βρει, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, μελισσοτροφές, κηρήθρες, κυψέλες, μηχανήματα, εξαρτήματα, ρουχισμό και φυσικά ότι χρειαστεί για την θεραπεία των μελισσών έτσι ώστε όλες οι δραστηριότητες και οι ανάγκες του μελισσοκόμουνα ικανοποιηθούν πλήρως, τόσο στις τιμές όσο και στην ποιότητα.

Apistore ζυμωτή ultra plus

Το προσωπικό τους απαρτίζεται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους με σεβασμό και αγάπη στη μέλισσα και τα προϊόντα της.

Είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους, τόσο στις τροφές όσο και στον υπόλοιπο εξοπλισμό, ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον μελισσοκόμο. Εφαρμόζουν στη δική τους μονάδα κάθε τι που παρασκευάζουν ή διαθέτουν ως κατάστημα, ώστε να είναι σίγουροι για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητατους.


Η εταιρεία Apistore είναι το κατάστημα της μέλισσας και όπως λέει και το σλόγκαν τους, διαθέτουν “Όλα όσα χρειάζεται ένας μελισσοκόμος”, με μεγάλη ποικιλία, με ανταγωνιστικές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση.


Μπορούν να σας εξυπηρετήσουν είτε στο φυσικό κατάστημα στην Πύλης 120 (δίπλα στο LIDL), είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα

www.apistore.gr


Στηρίξτε τον Melissocosmos κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...