Φίλες και φίλοι ή η επιστήμη τρέχει πολύ γρήγορα ή εγώ έμεινα πίσω μου φαίνεται!!!Θυμάμαι παλιά όταν πάγωνε το μέλι μας στα βαρέλια μόνο που δεν βάζαμε κορδέλα πένθους στο μπράτσο...Όχι γιατί δεν είναι καλό το μέλι που παγώνει προς Θεού, αλλά γιατί ήταν ταλαιπωρία η διαδικασία του ξεπαγώματος.Με τις κουτάλες το βγάζαμε από τα βαρέλια περιττό να σας πω.
Μετά ήρθαν τα θερμαινόμενα βαρέλια, που ήταν καλά αλλά έπρεπε να έχουν και αναδευτήρα και ήταν τσουχτερά στην τιμή.
Μετά ήρθε τον μπεν μαρι.
Σαφώς ήταν πιο εύκολο πλέον τα ανθομελα έμπαιναν σε δοχεία ούτως ώστε όταν πάγωνε να μπει μαζί με το δοχείο στον μπεν μαρι και να ξεπαγώσει.
Μετά ήρθε η κουβέρτα.
Τύλιγες το βαρέλι ή το δοχείο με την κουβέρτα και ξεπάγωνε.
Τώρα αυτό που είδα στο melissopolis είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Ένα απλό καλώδιο, που το τυλίγεις γύρω από το δοχείο ή το βαρέλι και καθάρισες.
Τι άλλο πιο καινοτόμο θα δούμε στο μέλλον για το ξεπάγωνα του μελιού πραγματικά αδυνατώ να το φανταστώ.
Ας δούμε και την περιγραφή του προϊόντος όμως.
Ρευστοποιητής Μελιού εξωτερικός.
Η λύση για τη ρευστοποίηση του μελιού, εύκολα, χωρίς ανάδευση! Απλά τυλίξτε την αντίσταση-καλώδιο γύρω από το δοχείο που περιέχει το μέλι που θέλετε να ρευστοποιήσετε, βάλτε την στην πρίζα, και αφήστε την λίγες ώρες.
Το μέλι είναι έτοιμο για συσκευασία. Ξεχάστε τις μεταλλικές αντιστάσεις, τον δύσκολο καθαρισμό τους, την συνεχή ανάδευση, τους ακριβούς θερμοθαλάμους, που ανεβάζουν την HMF του μελιού.
Λοιπόν αυτό το ωραίο καλωδιάκι το συνάντησα στο site του melissopolis
Και μπορείτε να το δείτε κι εσείς ή να το παραγγείλετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω.
MELISSOCOSMOS ελάτε να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των μελισσών
Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...