Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Αντίο troktiko

Ο M E L I S S O CO S M O S αποχαιρετάει σήμερα το μεγαλύτερο Blog της Ελλάδας.


Με περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις ημερησίως το Blog αυτό έμελε να γίνει η φωνή του αδικημένου Έλληνα πολίτη, και ο φόβος και τρόμος των πολιτικάντηδων που έκαναν λαμουριές.

Τα παιδιά που το λειτουργούσαν ανακοίνωσαν χτές τη νύχτα 23/7/2010 ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν το χαμό του ιδρυτή τους Σωκράτη Γκιόλια, κι ότι αναγκάζονται μετά από 3 χρόνια συνεχών αναρτήσεων να σταματήσουν για να μην υπάρξει συνέχεια, (νέο αίμα δηλαδή) ίσως να δεχόντουσαν απειλές για τις ζωές τους.


Τους δικαιολογούμε και τους καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Έτσι ο M E L I S S O C O S M O S ως Blog αλλά κι ο διαχειριστής του ως αναγνώστης του troktiko νιώθει την ανάγκη σήμερα να του πει αντίο.

Αντίο για την ωραία ενημέρωση που μου πρόσφερε πολύ καιρό τώρα.

Ενημέρωση που πίσω της δεν κρύβονταν συμφέροντα και κυκλώματα, και που με την απουσία του troktikou θα γίνει φτωχότερη, βυθίζοντας τους Έλληνες αναγνώστες όπως έχω ξαναπεί στην αμάθεια στον σκοταδισμό, και στην ελεγχόμενη πληροφόρηση.

Αναδημοσιεύω μερικές από τις ομορφότερες εικόνες με τα κατορθώματα του συμπαθέστατου τρωκτικούλη όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς μέσα από το https://troktiko.blogspot.com/




Αντίο Σωκράτη, αντίο troktiko σας ευχαριστούμε